Een project van Zwingodin.nl. De blogspot van Zwingodin kunt u lezen op zwingodin.blogspot.com. Stuur uw mosselberichten en mosselrecensies naar zwingodin@live.nl!

zaterdag 21 augustus 2010

Slijterijmeisje over mossels


Nee, geen mosselen! Het meervoud is mossels. Legt Petra de Boevere uit, alias het Slijtermeisje (bekend van twitter en van haar slijterij de Vuurtoren in Breskens). Binnenkort verschijnt haar twitterboek. Maar behalve verstand van wijn en van twitter heeft ze ook nog allerlei mosseltips. Welke wijn, en hoe je ze (bijna) rauw eet. Lees haar bijdrage op Yourwayoflive.

1 opmerking:

  1. Het is geen 'twitterboek' wat ik heb geschreven. Het is een boek over de kracht van Social Media en dat gaat veel verder dan één tooltje dat 'twitter' heet en momenteel wat gehyped wordt. Eigenlijk is het een boek waarin ik probeer duidelijk te maken dat het in Social Media helemaal niet gaat om de techniek, maar om mensen. Het geheim is dat het internet persoonlijk geworden is. Achter elk toetsenbord zit een mens en als je dat begrijpt kun je de technieken van 2010 inzetten voor dingen die we van origine altijd al deden maar soms een beetje vergeten zijn. Communiceren met respect voor elkaar en samen door het gebruik van de moderne technieken elkaar helpen en de wereld een beetje mooier maken.

    BeantwoordenVerwijderen