Een project van Zwingodin.nl. De blogspot van Zwingodin kunt u lezen op zwingodin.blogspot.com. Stuur uw mosselberichten en mosselrecensies naar zwingodin@live.nl!

donderdag 21 oktober 2010

Mosselgod in meisjesdoos

Tijdens de receptie afgelopen dinsdag in 't Halve Maentje, alwaar de Mosselgod momenteel verblijft, zei genodigde Petra de Boevere, alias Slijterijmeisje, dat het haar leuk leek om in elke Meisjesdoos een kaartje van de Mosselgod te stoppen.
Vinologe Petra verstuurt haar wijnen namelijk in Meisjesdozen, vernoemd naar haar eigen naam: Het meisje van de slijterij.
Zwingodin leek dat een aardig plan, en gaf een stapel kaarten aan Petra. Petra twitterde nog iets grappigs over wijn en mossels (en kijk!!! zie hoe leuk ze twitteren vindt... echt een social media fan).
Vandaag op twitter riep iemand meteen hoe gezellig het wel niet was: mosselgod in meisjesdoos. Ojee, daar had de Zwingodin in het geheel niet aan gedacht. Grapje van Petra? Maar ook Petra had er niet bij stilgestaan en twitterde droogjes dat het mannen waren die die link legden...
Zwingodin en Slijterijmeisje wat na├»ef dus. De onschuld zelve...

1 opmerking: